Masked Colleague wageningen

The Masked Colleague

Boek nu dit persoonlijke uitje en ontdek hoe goed jij je collega’s nou écht kent.

Dit spel heeft alles! Het is persoonlijk, hilarisch en bezit de nodige misleiding. Welke collega zit er in het apenkostuum die de pannen van het dak danst? Wie is toch dat konijn, die fan is van Queen, piano kan spelen en twee kinderen heeft? Oh en dan hebben we nog een bij met een hint naar het jaar 1997…. Wat kan dat nou toch betekenen?

Een goede voorbereiding is het halve werk!
Dit spel start al een paar weken van tevoren. Dan worden drie van jouw collega’s benaderd om één van de The Masked Colleagues te zijn tijdens jullie bedrijfsuitje. In het geheim spreken wij met hen af voor een video opname. Zij mogen een passend kostuum kiezen en aantrekken. Op cryptische wijze worden er in de video’s hints over hun identiteit opgenomen. In tegenstelling tot het TV programma draait het in dit spel niet om het zangtalent. Al mogen collega’s dit wel laten horen als zij dit willen! De persoonlijke video’s worden bewerkt enworden per karakter 3 video’s in het spel geplaatst.

Het spel
The Masked Colleague draait grotendeels om de karakters die jouw collega’s hebben gekozen. Per collega zijn er 3 hints te vinden in de stad. Ieder team ontvangt een iPad en kan op bepaalde locaties in de stad die hints activeren. Naast deze 9 locaties van de karakters bestaat het spel uit leuke algemene opdrachten, zoals het raden van een BN’er, het herkennen van een zanger of het matchen van de juiste filmkarakters bij acteurs. Tot slot zitten er een ook leuke imitatie foto/video opdrachten in het spel verwerkt. Behalve de 3 gemaskerde collega’s worden jouw andere collega’s dus ook een beetje uit de comfort zone gehaald tijdens dit uitje. Alle opdrachten én het ontmaskeren van jullie collega’s levert de teams punten op. De winnaar is het team met de meeste punten!

Wie is de Aap? En wie is er in de aap gelogeerd?
Op de dag van het bedrijfsuitje zijn de 3 collega’s die The Masked Colleagues zijn, net zoals alle andere collega’s, van harte welkom. Zij worden gewoon ingedeeld in een team, maar hebben tijdens het spel als doel om niet ontmaskerd te worden. Aan het einde van het stadsspel, als alle team terug zijn op de startlocatie dan is het tijd voor de ontmaskering! Wie van jouw collega’s zaten er nou in de kostuums? Hoe hadden jullie dit kunnen weten? En welke teams hebben dit goed geraden? Deze punten tellen we op bij de overige opdrachten en dan hebben we een winnend team! De drie gemaskerde collega’s strijden tegen elkaar voor de titel van de beste Masked Colleague!

Vriendengroepen, Bedrijven & Families

Dit is inclusief:

Circa 7/7,5 uur spelduur inclusief eten & drinken
Professionele begeleiding
Gebruik van alle benodigde materialen


Uitbreidingsmogelijkheden:

  • Á la carte diner
  • Extra drankjes (Hollandse bar)
  • Koffie/thee en gebak
  • Dinerbuffet of Brunchbuffet

Voorwaarden

  • Minimaal 20 personen
  • Prijs is op aanvraag
  • 14 werkdagen op voorhand het definitieve aantal personen doorgeven

Te reserveren op

maandag t/m zondag tussen 10.00 en 22.00