panorama restaurant de blaauwe kamer in wageningen, rhenen, bij de Rijn, in de natuur, lekker eten, drinken, borrelen

Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer

Midden in het natuurgebied De Blauwe Kamer in Wageningen vindt u het prachtig gelegen Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Binnen de deuren van ons restaurant heeft elk gedeelte zijn eigen ambiance. Een echte aanrader is dineren in onze serre, met het prachtige uitzicht over de natuur, de Rijn en de Grebbeberg. Elk jaargetijde brengt een andere sfeer met zich mee, maar één ding is duidelijk: dat uitzicht verveelt nooit. Ook kinderen vermaken zich uitstekend tijdens een bezoek aan De Blaauwe Kamer!

Restaurant de Blaauwe Kamer, natuur, uitzicht, de blauwe kamer, natuurgebied, dineren, lunchen, naast de blaauwe arena

Voor ieder wat wils

Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer serveert uiteenlopende gerechten. Van wat lekkers tot bij de koffie, borrelhapjes en een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Ook kunt u bij ons terecht voor een BBQ, groepsdiners, buffetten en zelfs het succesvolle steengrillen!

Genieten in een sfeervolle ambiance

In de zomer kunt u genieten op ons terras welke is gelegen aan een grote visvijver en hertenweide. Hier bent u al vroeg in de ochtend verzekerd van een overheerlijk zonnetje. Wanneer het buiten wat frisser wordt kunt u binnen heerlijk vertoeven. Het interieur is licht en ruim opgezet. Het restaurant is aangekleed met waterdamp open-haarden en een aquarium van 2 meter lang met verschillende vissoorten waardoor discusvissen. Hierdoor straalt het restaurant een fris maar ook warm gevoel uit waarin u zich volledig kunt ontspannen.

discusvissen in de Blaauwe Kamer in wageningen
lekker dineren in de Blaauwe kamer in wageningen naast de blaauwe arena

Culinaire verwennerij

Dineren bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is een culinaire verwennerij. Met veel zorg wordt elk seizoen de menukaart samengesteld bestaande uit heerlijke verse producten. U kunt al vanaf €19,75 smaakvol genieten van ons 3-gangen keuzemenu. Ook voor vergaderingen, groepsuitjes en trouwerijen kunt u bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer terecht.

Natuurgebied De Blauwe Kamer in Wageningen

Een bezoek aan ons restaurant is ideaal te combineren met een wandeling of fietstocht in het natuurgebied De Blauwe Kamer. Naast de ingang van ons restaurant bevindt zich het informatiecentrum over dit natuurgebied. Hier kunt u terecht voor routes, tips en vragen over dit bijzondere rivieroeverreservaat langs de Nederrijn. Of kijk vast op de website van het Utrechts Landschap wat dit prachtige natuurgebied te bieden heeft.

wandelexcursie natuurgebied de blauwe kamer in wageningen rhenen, de blaauwe kamer, blaauwe arena