mobiele escape room the lab blaauwe arena wageningen

Ontsnap samen met je teamgenoten uit één van de 2 escape rooms

Escape Room Wageningen daagt jou en je vrienden uit om binnen een uur een van de escape rooms te ontsnappen. Houden jullie de zenuwen in bedwang om alle verborgen hints aan elkaar te verbinden om zo alle puzzels, raadsels en uitdagingen op te lossen terwijl de tijd langzaamaan weg tikt?

Denk je deze uitdaging aan te kunnen? Reserveer dan nu en bewijs dat jij het in je hebt. Het spel kan gespeeld worden met groepen van 3 tot 7 personen en is uitermate geschikt voor groepen vrienden, collega’s en vrijgezellenfeesten.

Na een korte uitleg van de instructeur ga je naar binnen en wordt de deur op slot gedraaid. Vanaf dan is het aan jullie om binnen de aangegeven tijd te ontsnappen. Als je niet samenwerkt lukt het niet. Zijn jullie in staat om de kwaliteiten van je teamgenoten op te sporen en deze juist in te zetten? Een spannende activiteit voor zowel kleine als grote groepen.

Room 1: Prisoner of War

Oorlog. Gevangen genomen in een vijandelijke bunker en opgesloten in een cel met water en brood. De bewakers maken je het leven zuur en niks lijkt erop dat je ooit nog vrij gaat komen. Tenzij… tenzij je de geallieerden in de regio kan bereiken. Zou er dan plotseling toch een kans zijn om te ontsnappen?

Room 2: Crazy Farmer

Een boerderij met een verhaal. Jaren geleden was dit de woonplaats van een trotse professor, wereldberoemd geworden met de ontwikkeling van een middeltje waardoor overal ter wereld eten verbouwd kan worden. Totdat bleek, dat de stof een gevaar voor de mens kon vormen. De professor werd niet meer vertrouwd, verbannen en niemand kwam meer langs. Totdat jullie langskomen en het mysterie ontdekken.

Beoordeeld met cijfer 9,4
https://www.escaperoomsnederland.nl/rooms/escape-room-wageningen/

Vriendengroepen, Bedrijven & Families

Activiteitsduur

Circa 1 uur speeltijd


Extra opties

Koffie met gebak ontvangst €4,50.- p.p.
Zoutjes en nootjes op tafel €0,75.- p.p.

Menu (mogelijkheden)

Lunch a la carte
Diner a la carte
Groepslunch
Groepsdiner
BBQ
Lunchbuffet
Dinerbuffet

Voorwaarden

Minimaal 4 personen
Onderstaande prijzen zijn voor groepen van 20+ naar wens inclusief vervoer (vooraf aan te geven bij de reservering) restaurant – escape room – restaurant (3,5 minuten)
Dit arrangement in uitsluitend bij ons te boeken in combinatie met een lunch of diner
Niet mogelijk i.c.m. overige (kortings-)acties
Reserveringen op basis van beschikbaarheid

Te reserveren op

Maandag t/m zondag tussen 10.00 en 22.00


Let op: onderstaande prijzen gelden per kamer

3 personen:   Ma-Do: €22.- pp  Vr-Zo: €24.- pp


4 personen:   Ma-Do: €20.- pp  Vr-Zo: €22.- pp


5 personen:   Ma-Do: €18.- pp  Vr-Zo: €20.- pp


6 personen:   Ma-Do: €16.- pp  Vr-Zo: €18.- pp


7 personen:   Ma-Do: €14.- pp  Vr-Zo: €16.- pp