mobiele escape room the lab blaauwe arena wageningen

Ontsnap samen met je teamgenoten uit één van de 3 escape rooms voor volwassenen bij onze samenwerkingspartner Escape Room Wageningen (externe locatie).

In combinatie met een lunch of diner bij Restaurant De Blaauwe Kamer nemen wij de organisatie uit handen!

Escape Room Wageningen daagt jou en je vrienden uit om binnen een uur van de escape rooms te ontsnappen. Houden jullie de zenuwen in bedwang om alle verborgen hints aan elkaar te verbinden om zo alle puzzels, raadsels en uitdagingen op te lossen terwijl de tijd langzaamaan weg tikt?

Denk je deze uitdaging aan te kunnen? Het spel kan gespeeld worden met groepen van 3 tot 7 personen per kamer en is uitermate geschikt voor groepen vrienden, collega’s en vrijgezellenfeesten.

Na een korte uitleg van de instructeur ga je naar binnen en wordt de deur op slot gedraaid. Vanaf dan is het aan jullie om binnen de aangegeven tijd te ontsnappen. Als je niet samenwerkt lukt het niet. Zijn jullie in staat om de kwaliteiten van je teamgenoten op te sporen en deze juist in te zetten? Een spannende activiteit voor zowel kleine als grote groepen.

Room 1: Prisoner of War (3-7 personen)

Oorlog. Gevangen genomen in een vijandelijke bunker en opgesloten in een cel met water en brood. De bewakers maken je het leven zuur en niks lijkt erop dat je ooit nog vrij gaat komen. Tenzij… tenzij je de geallieerden in de regio kan bereiken. Zou er dan plotseling toch een kans zijn om te ontsnappen?

Room 2: Crazy Farmer (3-7 personen)

Een boerderij met een verhaal. Jaren geleden was dit de woonplaats van een trotse professor, wereldberoemd geworden met de ontwikkeling van een middeltje waardoor overal ter wereld eten verbouwd kan worden. Totdat bleek, dat de stof een gevaar voor de mens kon vormen. De professor werd niet meer vertrouwd, verbannen en niemand kwam meer langs. Totdat jullie langskomen en het mysterie ontdekken.

Room 3: The Final Battle (3-14 personen)
We leven in het jaar 2159. De wereld is veranderd. Iedereen leeft in grote armoede. Of toch niet, er is één plek op aarde waar je wil leven, maar waar bijna niemand kán wonen. Een jaarlijkse, strenge selectieprocedure bepaalt wie de nieuwe bewoners worden van een Utopia. Jullie zijn doorgedrongen tot de laatste ronde en gaan uitmaken wie toegang krijgt. Leven jullie voortaan in Utopia of blijven jullie voor altijd achter in armoede?

Beoordeeld met cijfer 9,2
https://www.escaperoomsnederland.nl/rooms/escape-room-wageningen/

Vriendengroepen, Bedrijven & Families

Activiteitsduur

  • Circa 1 uur speeltijd
  • 10 minuten op voorhand aanwezig zijn
  • Op 5 minuten afstand met de auto vanaf De Blaauwe Kamer

Menu (mogelijkheden)

Lunch a la carte (tot 12 personen) 
Diner a la carte (tot 12 personen)
High tea
Groepslunch (13-19 personen)
Groepsdiner (13-19 personen)
BBQ buffet (v.a. 20 personen)
Lunchbuffet (v.a. 12 personen)
Dinerbuffet (v.a. 20 personen)

Voorwaarden

  • Minimaal 3 personen
  • Via ons te boeken in combinatie met een lunch of diner
  • Reserveringen op basis van beschikbaarheid

Te reserveren op

Maandag t/m zondag tussen 10.00 en 22.00


Let op: onderstaande prijzen gelden per persoon

Prisoner of War en Crazy Farmer

3 personen: €27,-
4 personen: €22,-
5 personen: €20,-
6 personen: €18,-
7 personen: €17,-


The Final Battle

10-14 personen: €20,-
8-9 personen: €22,-
6-7 personen: €25,-