de blauwe bever, minute to win it, airsoft, Lasergamen, lasergame, reball, archery tag, airsoft, wij houden van holland, escape room dinerspel, minute to win it, De Blaauwe Arena, Wageningen, Vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, groepsactiviteiten, activiteiten, dineren, lunchen, steak, drankjes, hapjes, panorama restaurant de blaauwe kamer wageningen

Sputnik escape tafelspel (met videomateriaal)

Het is 1889. Ergens diep in Azië breekt de beruchte Red Flu uit. Het virus grijpt om zich heen en verspreidt zich binnen vier maanden over de hele wereld. Met circa 1 miljoen slachtoffers tot gevolg. De enige persoon die het tij nog kan keren is Dr. Spoetnik. De beste viroloog van zijn tijd die bekend staat om zijn vele uitvindingen. De wereld houdt zijn adem in en wacht in spanning af. En jawel, het lukt hem zowaar! Een vaccin is in de maak.

Maar terwijl Dr. Spoetnik de laatste hand legt aan het vaccin, overlijdt hij onverwachts zelf aan het dodelijke virus. Helaas gebeurt dit net voordat hij het vaccin openbaar zou maken. Met zijn dood vervliegt alle hoop om het virus de kop in te drukken.

Of toch niet? Want, als collega virologen het lab van Dr. Spoetnik onderzoeken, vinden ze een koffer waar weleens het recept van het vaccin in zou kunnen zitten. Maar wat de virologen ook proberen, de koffer gaat niet open.

Help jij de virologen de koffer te ontgrendelen en het vaccin te achterhalen? Speel Spoetnik nu en red de wereld!

Vriendengroepen, Bedrijven & Families

Praktische info
Bedrijfsuitje, vrijgezellendag of familie-uitje? Sputnik Escape is met elk gezelschap en overal te spelen. Spanning, actie en teambuilding komen samen.

Sputnik Escape is te boeken vanaf 12 personen.

Kosten bedragen €30,- p.p.

Sputnik Escape is te boeken op locatie. Hiervoor rekenen wij bovenop bovenstaande kosten €0,32 per km met een toeslag voor het personeel.

 

Prijzen

€30,00 inclusief:

  • X
  • X
  • X

Extra opties

  • X


Voorwaarden

  • Minimaal 12 personen


Te reserveren op

Maandag t/m zondag tussen 10.00 en 22.00